Har du lyst til å være med i en tv-serie?

Den Norske Filmskolen arrangerer videreutdanningskurs i samarbeid med KHiO og Norsk Skuespillerforbund. Kurset går ut på å gi skuespilleren øvelse i å samarbeide med filmregissøren og lære å forholde seg til filmkameraet.

Gruppe B stills

(stills fra en sjangerøvelse på filmskolen)

Få erfaring foran kamera

Første del vil være en workshop med fire erfarne filmregissører, og andre del er en praksisdel i filmskolens tv-serie som filmes i februar-mars! I den sistnevnte får du arbeide på et fullt filmsett og ikke minst to nye og spennende regissører som snart skal ut i bransjen.

Søknadsfrist 6. Januar!

Alle kan søke, uansett alder og erfaring. Kurset er godkjent som 7,5 studiepoeng og teller som videreutdanning. Mer informasjon om kurset og hvordan du søker, finner du HER (KLIKK)