Reisebrev: Las Vegas

BILDE 1

Med oss har vi Norges første kvinnelige wrestler, Mina Zachariassen. Vi reiste på en ekte wrestling match, nemlig WWE RAW i Thomas & Mack center, men vi har lært såpass at de råeste wrestling-matchene finner man faktisk i Indie-wrestling. Det var uansett en opplevelse å se John Cena, CM Punk, The Rock, Sheamus, osv. som wrestler i et ekte amerikansk wrestling show!

BILDE 2

Vi tok også turen til et wrestlingforbund/wrestlingskole i Las Vegas som heter Adrenaline Unleashed. Her møtte vi engasjerte unge wrestlere som ønsker å nå langt innen wrestling. De var ekstremt gode mennesker, veldig åpne og lett å komme i snakk med. Vi tror kanskje de var litt skuffede av vikingene fra Nord – vi overhørte «funny, they are Norwegians but…» smack så gikk bildøra igjen, men vi mistenker «…they look so tiny» var siste frase i setningen. Alle våre representanter fra Nord er relativt korte.

BILDE 3


Det var utrolig gøy at Mina også ble med dit, hun fikk kjempegod kontakt med wrestlerne der og lærte de til og med litt i det hun ga dem en omgang i ringen!

BILDE 4

Mina hadde også en kontakt der nede, nemlig wrestleren Allison Danger som vi var så heldige å bli med på lunsj med. Allison Danger er en kjent og etablert wrestler – dette var et spennende møte.
Hun var veldig hyggelig og ga oss masse tips om hva vi burde gjøre i Las Vegas, vi rakk ikke så mye siden vi laget dokumentar – men det er flott å vite hva man går glipp av. Ellers så lærte vi av henne at hvis vi skulle finne på å ta turen innom Taco Bell igjen (noe som var helt forferdelig) så skulle vi i det minste ta crack, fordi det gjorde alle andre som reiste dit. Vi dro ikke dit igjen.

BILDE 5

Siden vi var i USA og hadde leiebil som Mads og jeg kjørte rundt med tok vi turen til Valley Of Fire for å ta noen kule bilder der. Det var utrolig flott der og man fikk den ekte roadtrip følelsen av å kjøre i det store landskapet med amerikansk musikk på radioen. Det var jammen hærlig! Geir ble oppriktig gira da han fant ut at Total Recall var en mange filmer som har brukt stedet som location.

BILDE 6

Fotografen Mads, Klipperen Geir og Lyd/Regi Linda hadde en kjempeflott tur sammen med Miss Mina The Nordic Valkyrie. Dette var awesomeness!