Reisebrev: Clichy-souis-bois

IMAG0295

«Hvorfor skal dere dit? Dere er jo turister!» Vi forklarer at vi er interessert i å få sett mer av forstedene til Paris. Stedene man ikke tenker på som en del av Paris. Man bare kjører raskt forbi dem med toget på vei fra flyplassen og inn til Paris, for deretter å ikke tenke så mye mer på det.

IMAG0289

Clichy-sous-bois er først mye finere enn vi hadde forventet oss, men når vi nærmer oss et sted som heter «le chêne pointu» blir det akkurat som på bildene vi har sett. Det er store falleferdige blokker og en stemning som gjør at vi går fort igjennom det området uten å se så mange inn i øynene. Plutselig var vi ikke så tøffe lenger og vi bestemmer oss for å filme litt i Paris før vi drar tilbake og gjør et nytt forsøk :).

IMAG0356

Tilbake fra Paris (som var like flott som forventet) , har vi hellet med oss og kommer i kontakt med en gjeng med gutter i «le chêne pointu». De ser relativt skumle ut der de står og henger utenfor kjøpesenteret, men de viser seg å være veldig hyggelige (selvfølgelig..) og vi tenker at vi kanskje ikke hadde trengt å bli redde sist vi var her.

Etter endt dag er det hjem til hotellet vårt. Bussene har sluttet å gå så vi må ta en taxi. «Til Hotel cheap beds» sier vi og taxisjåføren ler av oss. Kanskje ikke det beste hotellnavnet i historien 🙂 Så tar vi back up av materialet før vi stuper i seng.

IMAG0279