Eksamensfilmene til kull 7 sanker heder og ære

«Jackie», eksamensfilmen regissert av Liv Karin Dahlstrøm vant the Seriously Big Humour Student Film Award under Nordic Talent i København. Liv Karin ble i tillegg tildelt Special-Mention-prisen for pitchen (en slags presentasjon og prosjektbeskrivelse av en film som ennå ikke er laget) hun viste, og dermed stakk Nærbø-jenta av med halvparten av de fire prisene på filmfestivalen. Resten av teamet bak «Jackie» består av Rune Furelid (manusforfatter), Erik Ramsrud (produsent), Stian Thilert (fotograf), Julie Lozach Asskildt (produksjonsdesigner), Ingrid Mæhre (klipper) og Jorunn B. Eriksen (lyddesigner).

Mikal Hovlands eksamensfilm «Framand Fisk» er nominert til beste kortfilm under filmfestivalen Nordisk Panorama, som i år arrangeres i Oulu, Finland. De øvrige i teamet til filmen består av Helena Nielsen (manusforfatter), Isak Eymundsson (produsent), Maja Holand (fotograf), Hanne Steien (produksjonsdesigner), Stian Kjørstad (klipper) og Daniel Lindvik (lyddesigner).

Kull 8 gratulerer!

Les mer om eksamensfilmene til kull 7 her

 

Fra filmen «Jackie»

Filmplakaten til Framand Fisk