Amanda-nominasjon til kull 7 eksamensfilm


Foto: John-Erling Holmenes Fredriksen

Eksamensfilmen Å VOKTE FJELLET / To GUARD A MOUNTAIN er Amanda-nominert i kategorien beste kortfilm og konkurrerer fredag 17. august om den gjeve prisen under Filmfestivalen i Haugesund.  Følg med på utdelingen! Regissør for filmen er Izer Aliu og produsent Elisabeth Kvithyll. De andre nominerte i kategorien er PREMATUR (regi: Gunhild Enger) og OG LEKEN ER GOD (regi: Vibeke Heide)

(Såvidt vi vet) er det er første gang en eksamensfilm fra Den norske filmskolen er blitt nominert til Amanda. Nominasjonen ble offentliggjort samme dag som kull 7 hadde Oslo-premiere av sine eksamensfilmer på Filmens Hus til stor begeistring.

Alle kull 7s eksamensfilmer vises under filmfestivalen i Haugesund på Maritim Kino lørdag 18. august.
Filmene kan også kjøpes på DVD på Filmens Hus, Oslo.  Du kan lese mer om filmene her.

Tvi tvi!