Det første (styre)møtet…

Smørblid Martin

Smørblid Martin

Etter en intens valgkamp full av albuer og skitne triks, ble Stian og Sofia (S&S) fra kull 8 valgt inn som studentrepresentanter til Filmskolens styre. I forkant av jomfrumøtet var de selvsagt nervøse som to kyr på veg til å bli foredlet av Gilde. Thomas skulle jo være der. Hva kom til å skje? Måtte de si noe? Må de MENE ting?

Situasjonen var uholdbar. Stian fikk ikke sove og Sofia gikk bare rundt i ring. Noe måtte gjøres. Ikke bare skulle de holde en god figur ovenfor menn i dress (og en kvinne), de skulle også representere vårt kjære kull 8 og ikke minst holde valgløfter om forlenget frokost, Tarantino som gjestelærer og gudene vet hva. De fant raskt ut av løsningen. Det måtte smøring til. De måtte bake en (korrupsjons) kake!!

I de sene nattetimer før den store dagen samlet S&S seg for i sette planen til verks. Sofia tok med sukker, Stian tok med mel og sammen dro til Martin som hadde smør.

De hadde ingrediensene, de hadde Martin. Der stoppet det. Kake? Hvordan lages de? Etter 2 timer så kjøkkenet til Martin ut som en methlab og S&S sto i fare for å bli kastet ut. Løsningen ble like enkel, som den er flau. Bussen til kiwi, «Kakemix 1-2-3». Aldri undervurder halvfabrikata, folkens !!

Steg 1: Dill og Dall i en form + smør

Steg 2: Hiv oppå noe greier

Steg 3: KAKE!


PS: Bør stekes.

Så var dagen der. Klokken nærmet seg 13:15. De tråkket over Dekanens dørterksel. Tomt? Ingen hjemme? Hva er dette? Et bakhold? NEIDAAA!!! Det var bare S&S som hadde kommet for tidlig! Noe som er bra, fordi de som kommer for sent, de ser man aldri igjen… Uansett, folk kom, de satte seg, alle så på hverandre, ingen sa noe. S&S vekslet blikk. Var tiden inne? Thomas fikk øyet på de i hjørnet av rommet der de stod klemt opp etter veggen. Han gikk nærmere. Nærmere. Lukten av cigarillo brant i nesene. Uholdbart. Hjelp. HJELP!! Stian tok bladet fra munnen «k.k..kk….KAKE!!!» stotret han frem ! «Hvad?» sa Thomas. «Kake!!! Vi har bakt kake! En korupsjonskake!»

Leif syntes kaka var dritgod!!!

Leif syntes kaka var dritgod!!!

For kull 8
S&S