Roger’s Rescue!

«Helt er eit begrep som beskriver ein beundringsverdig person som har utført ein stordåd og som av den grunn har vunne stor heider og æra, eller som i fare og motgang fremviser mot og vilje til sjølvoppofring, det vil seia heltemot, for eit større gode».

Som filmskulestudentar er sjølvsagt ei av oppgåvene våre å innimellom vera litt missnøgd med systemet som er rundt oss. «Hæ, er det ikkje crossainter til frukost? No har eg kome fort seint tre gonger, kortid skal skulen få seg eit wake up call system?»

Visse ting vert ein berre aldri nøgd med. Men, det finnes også nokre ting som er så bra at ein eigentleg ikkje kunne forventa at det skulle vera slik. Det er her Roger Selberg kjem inn.

Den norske filmskulen har nemleg sin eigen superhelt. Roger trenger ikkje gå bak hushjørna for å ta av seg skjegg og briller og ta på seg ei superheltkappe, den hengjer alltid på han, og me er evig takksame for å ha han her. Lista vert lang om me skal ramsa opp alt du stiller opp med for oss Roger. Du er alle tiders!

Apekattane i kull 7&8 ynskjer deg ein aldeles fabelaktig dag!
Var det 25 år du vart? Ja jammen held du deg godt.