Kull 7 på reklameopptak


Denne uken er det opptak på reklamefilm-øvelsen til kull 7. Vi er 6 teams som i samarbeid med Dinamo lager reklame for NRK, Olden, Tine, Møllers Tran, Telenor og Deilig å være norsk i Danmark. Teamene har jobbet i 2 uker på utvikling av idè/videreføring av manus i samarbeid med Dinamo og har opptak i Lillehammerområdet.

Tre av gruppene skyter på filmskolens nyinnkjøpte Arri Alexa kameraer og de tre andre på 35mm, som fremkalles på STOPP i Sverige. Filmene klippes, lydlegges, grades og ferdigstilles neste uke.

Mitt team laget reklamefilm for NRK Ekstremsportveko, som dere her ser bilder fra. Vi hadde en veldig teknisk og ambisiøs oppgave foran oss, 25 statister i frys-posisjoner, to av dem hengende i vaiere fra lift i en one-shot krankjøring. Så som klipper på dette prosjektet har jeg ikke den helt store jobben. Idag valgte vi beste tagning og satte inn- og ut-punkt før det ble sendt til Oslo der vaierene skal fjernes ved hjelp av vfx paint. Tilsammen 24 tagninger resulterte i en stk smooth 33 sekunders kjøring som skal bli til 40 sek med tekst og effekter. Presis.

For å se flere bilder fra gruppenes reklameinnspillinger stikker du en tur over på Filmskolens Flickr-konto. Oppdateres fortløpende.