Reisebrev: Dublin

Som siste team ut forlot vi snøkledde Lillehammer og Oslo heading for Dublin, Ireland for å finne ut hvor inspirasjon kommer fra og om 80-tallsgenerasjonen er så emo som ryktet tilsier. Det vi fant ut var: a) Guinness smaker mye bedre i Dublin enn i Oslo. b) Hvert hotell med respekt for seg selv har en kokk som vet hvordan du liker eggene dine. c) Charleston-musikk er effektivt under tortur. d) Ha med Smash til tattovøren din. e) Det er mulig å få høyere highscore i MegaJump enn fotografkollegaen din i Tanzania. f) Starbucks-kaffe er ikke så digg egentlig.

Av serverdigheter vi ikke besøkte kan nevnes Guinness Factory og Kilmainham fengselet. The saying «folk fra Irland har rødt hår» er jug, det er ofte bartenderens jobb å informere de eldre i landsbyen om dette nye de kaller facebook og får du tak i «Twilight»sjokolade burde du kjøpe alt i butikken!! Vi fikk ikke kranglet med adidaskledde hettegenserfantaster men ble som eneste gruppe kjeftet på i tollen på Gardermoen. Alt i alt – en artig liten tur.

Hilsen Johnny, Danny & Annie