Reisebrev: New York

Fire gutter dro ut i den store verden for å finne det store eplet.
Når vi endelig kom til byen, den nye jårk, var det unntakstilstander. Det hadde nemlig herjet en snøstorm over natten, og vi så på nyhetene en mann som kunne fortelle at han nesten hadde sklidd to ganger!
Heldigvis hadde vi pakket med oss de lange underbuksene og da været lettet kunne vi ta turen for å besøke den berømte frihetsgudinnen.
Hun var veldig hyggelig! Etter en trivelig prat gav hun oss flere råd om hvor vi kunne finne det store eplet. Hun viste oss veien til toget. Eller undervei, som hun kalte det.
Men på vei til toget ble vi hindret av en stor brann, og menneskene vi møtte der kunne fortelle oss at det var en som het Taliban som stod bak. Tydeligvis en gutt som ikke har lært at han ikke skal leke med fyrstikker.
Heldigvis fant vi et annet tog som vi håpet kunne bringe oss videre på ferden, men vi endte derimot opp på et sted kalt nye jersi, her traff vi på en gjeng fascinerende mennesker som tok oss med til et gammelt, men fargerikt fabrikklokale. Vi mistenker at Taliban også hadde vært i dette nabolaget, da det var riktig så røykfullt der.
Dessverre kunne heller ikke disse folkene fortelle oss hvor det store eplet var, men de hadde derimot sett en del rosa elefanter. På vei derifra fikk vi heldigvis haik med en gul bil.
En snill mann tok oss med tilbake til nye jårk hvor han mente vi kunne finne det store eplet… Men han må ha misforstått, for her er det bare store bygninger…
Heldigvis har vi enda ikke gitt opp håpet om at eplet finnes et sted der ute…