Musikkvideo nominert til internasjonal filmpris

Lydverket medelte onsdag at musikkvideoen til Det är jag som är dödens “So Hot” er nominert i hele to kategorier under Plus Camerimage i Polen (The International Film Festival of the Art of Cinematography). Det er i kategoriene “Best Cinematography” og “Best Music Video Award”at videoen, regissert av tidligere fotostudent Karl Erik Brøndbo og produksjonsdesignstudent Solfrid Kjetså fra kull 6, konkurrerer. Musikkvideoen er laget i studio på filmskolen. Videoen kan sees her.

Tradisjonen tro jobber avslutningsstudentene fra foto og produksjonsdesign sammen på en musikkvideo-øvelse før eksamensfilminnspilling. I kull 7 er de nå godt igang med 6 musikkvideoer som skytes fortløpende og skal være ferdige senest på vårparten.

Lykke til til Karl Erik og Solfrid fra kull 7 & 8 🙂