Idéskisser til sjangerøvelse

Penneprøve 6 har fått merkelappen ”en visuell øvelse”. Oppgaven er å lage en ren sjangerøvelse, i den grad det er mulig. Som produksjonsdesigner får jeg en gylden mulighet til utfoldelse. Jeg skal sammen med resten av gruppe E lage et 4-5 min utdrag av en westernfilm i studio.

Dette er noen skisser jeg har tegnet i forbindelse med pp6. Vi er i startsfasen av å forme det visuelle universet. Vår gruppe er i gang med å lage en western, og hadlingen har blitt lagt til en tradingpost i Alaskas iskalde utkant. Jeg har begynt å tenke på hvordan denne tradingposten kan se ut. Noen av idèene mine har blitt sammenfattet i disse skissene. Jeg har tegnet noen forslag til en studiodekorasjon og en miniatyr.

skisse int tradingpost

skisse int tradingpost

Minatyren kan for eksempel være et fint utkikk fra et vindu i studiodekorasjonen. Skissene er førsteutkast som vil bli endret på og forbedret i løpet av semesteret.

Utviklingen av vårt western-univers kan du følge i ukene fremover da vi vil legge ut bilder fra prosess i studio til lys- og storyboard-skisser og greenscreen-tester.

Hanne Steien
Produksjonsdesign, kull 7