Grillingsesongen er i gang på Filmskolen

Grilling av pølser, flintstek og blek hud har endelig inntatt Lillehammer.

Photo 10.05.13 12 53 36

Solen skinner, i alle fall innimellom regnbygene, over Lillehammer for tiden. Studentene på kull 8 har nettopp avsluttet en lang og intens opptaksperiode til sin «penneprøve 6», den ensomme vinteren på skolen er over og om ikke lenge løper de nye studentene i kull 9 inn i Filmskolens ganger. Og, det er fredag etter en fridag og vi er på skolen. Ergo, vi feirer med en grill-lunsj!

Photo 10.05.13 12 53 10

Siste nytt fra Filmskolen er at manus-studentene er godt i gang med å skrive sin spillefilm, regi- og klippe-studentene klipper på penneprøve 6 for harde livet fram til sommerferie, lydklassen lager kunstlyd og stikker snart på «studietur» til Hollywood, foto- og produksjonsdesign-studentene er i gang med et kurs i å rekonstruere bilder («take a painting») og produsentene går nå ut i sin praksisperiode i diverse filmselskaper.

Photo 10.05.13 12 52 57

Grillkongen Johan

God grillsesong fra oss på Filmskolen!