Semi-finalister annonsert til Student Academy Awards

Regissør Hallvar Witzøs eksamensfilm «Tuba Atlantic» er plukket ut som semi-finalist i kategorien ‘Foreign Film’ under Student Academy Awards. I år mottok kommiteen 52 filmer fra 32 land for denne kategorien. De siste avstemningene for Student Academy Awards skjer i mai og seremonien vil foregå i Los Angeles 7-11 juni 2011. De nominerte 5 finalistene (i alfabetisk rekkefølge) får du her:

BEKAS                                   Stockholm Academy of Dramatic Arts (Sweden) director Karzan Kader
GRAFFITIGER                    FAMU (Czech Republic) director Libor Pixa
THE MISERABLES            University of Westminister (United Kingdom) director Ben Taylor Wheatley
RAJU                                     Hamburg Media School (Germany) director Max Zähle
TUBA ATLANTIC               The Norwegian Film School (Norway) director Hallvar Witzø

Kull 7 og kollegiet ønsker Hallvar og teamet hell og lykke!

Regi: Hallvar Witzø
Manus: Linn-Jeanethe Kyed
Foto: Karl Erik Brøndbo
Produksjonsdesign: Solfrid Kjetså
Klipp: Vesa Happonen
Lyd: Nils Jakob Langvik
Produsent: Gudrun Austli
Lengde Running Time: 25 min
Skuespillere: Edvard Hægstad, Ingrid Viken, Terje Ranes.

Hallvar studerte regi på kull 6 som ble uteksaminert fra filmskolen juni 2010.
Les mer her om hva han driver på med nå!